Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Θέλω να δουλέψω στο Facebook!

Λίγο πριν την αυγή του 2013 σχεδόν ένας στους δυο Έλληνες ανεξαρτήτου φύλου ή ηλικίας έχει λογαριασμό στο Facebook. Άλλοι επιλέγουν να διατηρούν ταυτόχρονα και ένα λογαριασμό στο Twitter και με τα τιτιβίσματα τους γίνονται οι μικροί «φιλόσοφοι» της καθημερινότητάς μας. Άλλοι επιλέγουν να βγάλουν τον φωτογράφο, που κρύβουν μέσα τους και επιλέγουν το Instagram, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που δημιουργούν το ψηφιακό τους βιογραφικό στο Linkedin. 
Το θέμα όμως με τη μανία μας για τα social media για κάποιους είναι άξιο απορίας και πολλές φορές μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την ερώτηση «Σου δίνει να φας το Facebook;» όπως έλεγαν παλιότερα για τις ομάδες. 
Η απάντηση πρέπει να είναι ναι! Ναι, γιατί το Facebook όπως και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα προσλαμβάνουν και το κάνουν τώρα! Οπότε πληροφορικάριοι, designers, οικονομολόγοι διοίκησης, μαρκετίστες αλλά χίλιες δυο άλλες ειδικότητες, που δεν βρίσκετε δουλειά στο αντικείμενο σας στην Ελλάδα, ξεσκονίστε τα πτυχία σας, βγάλτε τις πιστοποιήσεις σας και σκεφτείτε να αναζητήσετε τη τύχη σας σε έναν από τους πιο ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους παγκοσμίως. 
Και που ξέρετε; Μπορεί αύριο να δουλεύετε στο απέναντι γραφείο από του Mark Zuckerberg!

Ανοιχτές θέσεις εργασίας εδώ:
http://www.facebook.com/careers/
https://twitter.com/jobs/positions
http://instagram.com/about/jobs/
http://www.linkedin.com/company/linkedin/careers


Το παρόν άρθρο δημοσιεύτηκε αρχικά στις 18/12/12 στο Protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails